VIDEO. Jurnalistă agresată la Congresul PNL

0
161

Iulia Gârbacea, reporter Pro TV, susține că a fost bruscată, sâmbătă, la Congresul PNL, de către un susținător al lui Florin Cîțu. Agresiunea s-ar fi întâmplat într-o zonă a cabinelor de vot din Romexpo una acesta nu voia să permită accesul presei.

Liberalul deranjat de prezența reporterului, ar fi distrus și telefonul cu care acesta filma.

„Pentru că suntem în era pitiponcilor, a oamenilor fără creier și valori, a bărbaților care lovesc femei pentru că pot, vă prezint specimenul de PNL. Este un domn din echipa câștigătoare, deranjat teribil că filmam într-o zonă în care își dorea să nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut să mă învârt pe călcâie“, a declarat Iulia Gârbacea.

Culmea, de față ar fi fost și secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, europarlamentarul Dan Motreanu și chiar ministrul de Interne, Lucian Bode, iar aceștia nu au intervenit. Doar au făcut stânga-mprejur și ar fi plecat.

„Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni. M-a surprins, însă, că Robert Sighiartău, secretar general la PNL și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum au făcut și ministrul de Interne, Lucian Bode, și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc“, a mai spus jurnalista.

V.I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.