VIDEO. Jurnaliştii Cristina Ionescu şi Emil Tatu, invitaţii Focus Press la o discuţie despre Constanţa şi administraţia publică locală

1
598

Jurnaliştii Cristina Ionescu (Atac de Constanţa) şi Emil Tatu (Constanţa TV) au fost invitaţii Focus Press la emisiunea “Constanţa, încotro?”, moderată de Alexandra Cucu.

Au fost abordate subiecte precum staţiunea Mamaia, taxa de promovare, municipiul Constanţa şi şantierele care nu se mai sfârşesc, Primăria Constanţa şi personajele care, vrem-nu vrem, sunt în prim-plan: primarul Vergil Chiţac, fostul city manager Felicia Ovanesian, viceprimarul Ionuţ Rusu. Şi nu doar ei, însă vă invităm să urmăriţi înregistrarea VIDEO, pentru a afla ce credem noi (Cristina, Emil, Alexandra) despre subiectele menţionate anterior.

Şi, evident, aşteptăm răspunsuri la câteva întrebări, printre care:

  • A intrat DNA în posesia unor denunţuri semnate de fostul city manager?
  • Se mai organizează sau nu dezbatere în legătură cu taxa de promovare a staţiunii Mamaia? Dar cu privire la Zona Peninsulară?

1 COMENTARIU

  1. Eu vreau să vin la proteste, nu am știut că organizați, am aflat sâmbătă ca a fost organizat vineri. Dacă va candida Vergil Chi]țac în 2024 va veni din nou cu garsoniera lui Cristian Ion? Minciună în campanie se practică, Johannis a răspuns unui ziarist ce crede despre afirmația unui politician a răspuns că era în campanie Deduc eu că minciuna este la ordinea zilei în rândul politicienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.