VIDEO La domiciliul suspectului crimei și violului din Corbu a fost găsită arma folosită

2
10019

Anchetatorii au reușit să îl identifice și să îl prindă în scurt timp pe suspectul crimei și violului din Corbu. La domiciliul acestuia a fost găsită ceea ce pare a fi arma crimei, precum și mai multe bunuri ale victimelor.

Suspectul crimei și violului din Corbu este consătean cu victimele. Locuia la două case distanță. Numele acestuia este, potrivit unor surse din cadrul anchetaorilor este Mustafa Denis, în vârstă de 29 de ani. Acesta a intrat peste victime cu gândul de a le jefui, dar enervat pentru că nu a găsit ceea ce căuta, l-a înjunghiat pe bărbat, iar apoi a violat-o pe fiica cea mare a acestuia.

După ce a fost identificat, acesta a fost dus la sediul Poliției Năvodari unde a fost audiat. Ulterior, anchetatorii au făcut o percheziție domiciliară la casa acestuia, undem a fost găsită o macetă, posibil arma crimei, precum și obiecte luate din casa victimelor.

Potrivit localnicilor, individul a rămas fără mamă la vârsta de 12 ani, iar de curând, tatăl său a murit de cancer. A început să acumuleze datorii, la utilități și la persoane din sat, nemaiputând să dea banii înapoi.

C.S.

2 COMENTARII

  1. Mi-ati folosit numele si sunt injurat incontinuu pe facebook , am acelasi nume cu el si aceeasi varsta , focuspress mai precauti va rog , lipsa de profesionalism maxim , sunte-ti foarte slanlbi pregatiti , se folosesc numai initialele !

    • Hai că ești tare. Cum adică “ți-au folosit numele”??? Pai nu ai scris tu mai sus că te cheamă la fel ca pe ăla? :)) Pfoai… Ce trebuia să facă, să îi schimbe numele în știre fiindcă îl cheamă ca pe tine??? Schimbă-ți numele, prietene, ca să nu te mai cheme ca pe el. Aaa…si mai crești cu 2-3 ani ca să nu mai ai aceeași vârstă și să te confunde lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.