VIDEO. La Pavilionul Expozițional se va amenaja un Centru de vaccinare anti-COVID-19

0
194

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit miercuri, 6 ianuarie a.c., în ședință extraordinară de îndată, în regim de videoconferință. Au fost prezenți un număr de 30 de consilieri județeni, iar pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre.

Acesta face referire la darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19. Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.

Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică. Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.