VIDEO. Liberalul Ștefan Ilie, primarul Tulcei: „PNL, prin ceea ce a făcut în ultimele luni, numai guvernare nu a făcut”

0
351

Primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie a vorbit în cadrul unui interviu acordat ziarului Focus Press despre situația tensionată de la nivel central. Lupta pentru șefia Partidului Național Liberal dintre președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu. Totodată și despre „ruptura” coaliției PNL- USR PLUS.

Acesta este de părere că ceea ce se întâmplă în momentul actual în PNL nu este în folosul țării, iar în ultimele luni liberalii numai guvernare nu au făcut:

”Eu pot să vă spun așa, Partidul Național Liberal, prin ceea ce a făcut în ultimele luni, numai guvernare nu a făcut și eu, ca primar al PNL sunt foarte supărat de decidenții de la centru, indiferent cine sunt ei. De fiecare dată când am avut ocazia să fiu supărat pe premier, pe președintele țării, ca un om liber am spus, consider că este un conflict care îndepărtează lumea de la PNL, că oamenii spun <<În loc să guvernați, voi vă certați, că vom trage tot noi ponoasele după reabilitarea lor.>> Niciodată un primar nu va ieși primar cu poza premierului în frunte. El va ieși primar cu proiectele lui, pe care le face și mai trebuie să mai explicăm și cetățenilor de ce s-a zis, ce a vrut să zică doamna sau domnul ministru la un moment dat. Conflictul acesta care a ajuns și conflict de coaliție nu este de bun augur pentru societatea românească și indiferent, chiar dacă sunt membru al PNL nu am avut niciodată temerea să spun că ceea ce se întâmplă acum nu este în folosul țării.”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.