VIDEO LIVE Alegeri la Biroul Politic Județean PNL Constanța

0
281

PNL Constanța își desemnează conducerea. La Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș s-a organizat luni, 26 iulie a.c., alegerile pentru un nou Birou Politic Județean.

Prezenți sunt premierul României, Florin Cîțu, Ludovic Orban și primarul Clujului Emil Boc.

Neîndoielnic, președinte va fi reales deputatul Bogdan Huțucă, unic candidat. La alegeri au fost invitați și Ludovic Orban și Florin Cîțu. Aceștia au fost întâmpinați de elevi care protestau pentru că nu li se acordă transport gratuit.

Deputatul Antonel Tănase a declarat:

“Vreau să vă felicit ptr rezultatele extraordinare pe care le-ați obținut în toate competițiile electorale din 2020. Pentru că ați urmărit un lider și o echipă performantă. Ați făcut Constanța și Dobrogea liberală. Iar astăzi veți confirma acest lider și echipa sa excepțională.

Totodată, Europarlamentarul Rareș Bogdan a spus: “Vreau să îl felicit în primul rand pe omul care-l promovat ca cel care poate dărâmă o dinastie: Vergil Chitac. El n-a facut-o singur, ci alături de Mihai Lupu și Bogdan Huțucă. Și alături de voi toți, pentru ca nu putea de unul singur sa alunge aceasta hidra monstruoasă. Echipa Vergil Chitac și Mihai Lupu va schimba fața acestui oraș și a acestui județ. Peste trei ani aceștia vor fi modele de succes într-un parteneriat cu actualul premier, Florin Citu. Și eu m-am alăturat lui pentru că știu ce înseamnă un premier vizionar, un finanțist cu viziune, care vrea să schimbe aceasta țara alături de liderii administrațiilor locale și județene”, a precizat acesta.

Deputatul Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt PNL a specificat că a înțeles care este secretul câștigării alegerilor la Constanța.

“Am înțeles secretul câștigarii tuturor alegerilor de la Constanța: aici fiecare membru este un lider. De aceea trebuie să îl felicit pe Bogdan Huțucă, pentru că acesta respectă opinia tuturor membrilor”, a specificat Ionel Dancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.