VIDEO. Mai mulți jucători de la FC Viitorul au COVID

0
208
Foto: FC Viitorul

F.C. Viitorul joacă, duminică, cu F.C. Botoșani, în deplasare, în etapa a 29-a a Ligii 1. Echipa constănțeană se confruntă cu mai multe probleme de lot.

F.C. Viitorul se confruntă cu mai multe probleme de lot în această perioadă: patru jucători sunt infectaţi cu SARS-CoV-2, unul e accidentat și e plecat, și doi sunt suspendaţi.

„Ultima şansă, mică aşa cum e, trebuie s-o jucăm până la capăt. Acest meci vine într-un moment mai dificil, mai delicat, cu patru jucători cu COVID, Jo Santos, Grădinaru, Benzar şi Marquinhos, Ely e accidentat, plus are şi o problemă, tatăl său a decedat acum două zile, a plecat în Portugalia. Dobrosavlevici şi Matei sunt suspendaţi.

Trei jucători au venit dezamăgiți de la loturile naţionale de tineret, pentru că au fost la mini-turneu și deşi au jucat foarte bine, nu au reuşit să se califice. Tsoumou a fost plecat cu echipa lui națională, e vorba de drum. Ieri n-au făcut antrenament, astăzi e primul lor antrenament. E un moment mai dificil, dar eu sunt sigur că sunt conștienți că e ultima șansă. Ne gândim şi la play-off, dar în primul rând trebuie să ne gândim să acumulăm puncte.

F.C. Botoşani a avut rezultate bune în ultima perioadă, are jucători buni. Mai ales acasă, joacă foarte ofensiv şi-şi creează foarte multe ocazii. Dar mie îmi place să joc cu echipele care joacă deschis. Pentru că, în ultima perioadă, am avut echipe care s-au apărat pe două linii şi au aşteptat greşeala noastră, pe contraatac. Cred că va fi un meci interesant“, a declarat antrenorul F.C. Viitorul, Mircea Rednic.  

Partida de duminică, 4.04.2021, va începe la ora 15.00.

În clasament, F.C. Viitorul ocupă locul 11, cu 31 de puncte, iar F.C. Botoşani e pe locul 6, cu 38 de puncte.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.