VIDEO Minori din Mahmudia, filmați în timp ce loveau, înjurau și umileau un bărbat

0
517

Polițiștii tulceni anchetează mai mulți minori din localitatea Mahmudia, iar cercetările sunt coordonate de către un procuror. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce în mediul online au apărut mai multe imagini video cu un grup de copii ce agresează și umilesc un bărbat ce pare a fi cu afecțiuni medicale sau în stare de ebrietate.

În imaginile video postate în mediul online se vede cum mai mulți copii sunt filmați în timp ce îl lovesc pe bărbat, îl trântesc la pământ și îi adresează cuvinte jignitoare și amenințări. Pe baza acestora, polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Loviri sau alte violențe”, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă.

În acest sens, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia, totodată stabilind și identitatea celor 4 minori implicați, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani.

În continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.