VIDEO. Mohammad Murad va finanța 15 proiecte în Constanța

0
478
Mohammad Murad

Preşedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, a susținut o conferință de presă, miercuri, 25 august a.c., începând cu ora 10.00 în incinta Complexului Phoenicia Luxury din Mamaia Nord. Acesta informează asupra intenției de a finanța 15 proiecte, pentru început, apoi acest proiect va continua. Dorește să implementeze ideea de atelier de afaceri.

Cele 15 proiecte îi vizează pe cei care vor o afacere în domeniul artei, cofetăriei, mobilei, curățătoriei, dar și alte servicii conexe industriei HoReCa.

”Nu putem vorbi despre economie și dezvolat numai pe hârtie și o dată la patru ani când sunt alegeri. Trebuie să schimbăm abordarea. O mică parte dintre oameni, oameni de afaceri și implicați și în politică sunt perseverenți. Mie întotdeauna mi-a plăcut să dau startul, sunt un om modest, care a avut o șansă în România să fac ceva diferit. Asta e cel mai important să rămânem modești. Am primit 50 de dolari când eram la Medicină, m-am bucurat, am plecat în Liban și am cumpărat dulciuri. După acești bani am făcut eu 500. Referitor la Constanța, de ce în Cluj, Oradea sau Buzău se poate, referitor la mediul de afaceri? A fost pe primnele trei locuri din România în afaceri, bani, iar azi pe locul 13″, a spus Mohammad Murad.

Prin intermediul acestei conferințe a anunțat faptul că este dispus să ajute mici întreprinzători să facă primii pași în lumea afacerilor. La întâlnire au fost prezenţi și primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, dar și alte oficialități, precum Felix Stroe, Lucian Lungoci, Horia Marius Țuțuianu, Mariana Gâju și alții.

D.A., L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.