VIDEO Negocieri pentru noul Guvern. Cîțu: Am găsit cu PSD multe lucruri care pot să ne unească. Ciolacu: Cred că suntem pe un drum corect

0
173

Două ore de negocieri cu Marcel Ciolacu și liderii PSD și o concluzie. Florin Cîțu spune că a „ găsit multe lucruri care pot să ne unească”.


Am avut o discuție cu PSD despre situația în care se află România și despre soluții. A fost o discuție bună Este prima discuție. (…) Am găsit multe lucruri care pot să ne unească”, a spus Cîțu.

Întrebat despre discuțiile pe funcții, Cîțu a spus că a fost și „o variantă interesantă, mai exact „un premier care să se schimbe la doi ani”.

La rândul său, Marcel Ciolacu a precizat că nu au fost discuții pe funcțiile din guvern. „Prioritatea e stabilizarea României. Printr-un efort comun să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Cred că suntem pe un drum corect. Dacă suntem patrioți acesta este drumul pentru o majoritate”, a spus liderul PSD.

„Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă”, a mai spus Ciolacu, precizând că în acest weekend specialiștii PSD vor lucra la un program de guvernare al social-democraților. „Pe urmă, vom încerca între cele două programe să armonizăm”, a adăugat el.

Iată ce spune președintele Klaus Iohannis:

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.