VIDEO. O constănțeancă acuzată că făcea operații estetice, dându-se medic deși nu era licențiată, a fost săltată de mascați

2
2598

Dosarul a fost deschis și instrumentat de către Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și viza o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități . În cursul zilei de 3 decembrie au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța.


În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică

Persoanele vizate de percheziții au fost conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei, două dintre fiind reținute pentru 24 de ore. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.