VIDEO. O firmă care execută lucrări în Constanța aruncă molozul în curtea Palatului Copiilor

1
1046

Consilierul local USR Mihai Ochiuleț a surprins o autoutilitară din care au fost descărcate deșeuri din construcții în curtea Palatului Copiilor.

Alesul local a sesizat Poliția Locală și s-a demonstrat ca firma nu deține autorizație în acest sens.

„Constanța a devenit nu doar un șantier interminabil, ci și groapa de gunoi a firmelor contractate pentru executarea execrabilă a lucrărilor.

După mormanele de moloz depozitate în incinta CET și în parcarea de lângă Poarta 1 a Portului, acum a venit și rândul Palatului Copiilor. Astăzi (18.05.2023 – n.r.) am surprins utilitara uneia dintre firmele ce execută lucrări în Piața Ovidiu, imediat după ce au fost descărcate deșeurile colectate chiar în perimetrul pistei de carting.

Am sesizat Poliția Locală și s-a dovedit că firma nu deține niciun fel de autorizație pentru aruncarea molozului în acea zonă. Așa cum a făcut și colegul meu, Stelian Ion, voi depune o sesizare și către Garda de Mediu.

Din păcate, este tot mai evident faptul că primarul Vergil Chițac a scăpat cu totul situația de sub control. Legile în Constanța nu sunt valabile și pentru șmecherii care au rupt orașul în două, sub «atenta» supraveghere a primarului“, a transmis Mihai Ochiuleț.

Consilierul local USR a sesizat și Garda de Mediu.

Reamintim că USR Constanţa a inițiat, joi, o petiție on-line pentru a cere primarului Vergil Chițac să demisioneze.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.