VIDEO. Oana Șoacăte a demisionat din Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța: a fost înlocuită

0
387
Incendiu Spital Boli Infecțioase. FOTO Claboo Media

Deoarece Oana Șoacăte a demisionat din Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, consilierii locali și-au desemnat joi, 9 decembrie a.c., un nou reprezentant.

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare, de îndată, a Consiliului Local Constanța s-a aflat și un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 452/2020, privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Constanța în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Acesta a fost inițiat de primarul Vergil Chițac deoarece Oana Șoacăte a demisionat în data de 17.11.2021, din funcția de membru în CA.

Grupurile consilierilor locali PNL și PSD nu au avut propuneri pentru noul reprezentant în CA al unității medicale, iar cei USR au propus-o pe Adriana Neculache, expert contabil.

Propunerea a fost adoptată cu 21 de voturi pentru și 1 vot împotrivă.

Ulterior, proiectul de hotărâre în integralitate a fost adoptat cu 21 de voturi pentru.

Ceilalți doi reprezentanți ai Consiliului Local Constanța în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase sunt Adriana Teodora Câmpeanu (membru) și Liviu Merdinian (supleant).

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.