VIDEO: OMD Mamaia-Constanța va organiza și în luna august evenimente în Piațeta Cazino

0
559

Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța organizează în fiecare sâmbătă concerte în Piațeta Cazino din stațiune. Cei care se vor afla în Mamaia la sfârşitul acestei săptămâni vor petrece pe ritmurile melodiilor interpretate de Whats Up și Mălina Avasiloaie.

Reamintim că pe scena din Piaţeta Cazino au urcat, în data de 15 iulie, Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur. La data de 22 iulie a.c., stațiunea a răsunat de hituri precum „Selecta” și „Dragă inimă”, cântate la unison de public alături de artistele Anda Adam și Adda. Sâmbăta aceasta, în ultimul weekend din iulie, vor ajunge la Mamaia, pentru un show plin de energie și culoare, Whats Up și Mălina Avasiloaie.

Mulți dintre turiști și constănțeni știau de aceste concerte organizate de OMD Mamaia- Constanța și au îmbrățișat inițiativa, susținând faptul că așa stațiunea Mamaia va atrage și mai mulți turiști.

„Știam de aceste concerte și mă bucur că se face ceva pentru ca stațiunea să renască. Este un lucru bun ce se întâmplă”, ne-a spus un tânăr turist.

„Da, am fost sâmbăta trecută aici în Piațeta Cazino și m-am bucurat de concert. Din păcate am venit doar pentru câteva zile la mare, dar poate voi reveni în august. După părerea mea faptul că se organizează astfel de eveniment arată faptul că acest OMD se preocupă de starea stațiunii Mamaia”, a mai spus un turist.

Concertele și spectacolele nu se opresc aici, spune George Mândilă, președintele OMD Mamaia- Constanța, iar în luna august și primul weekend din luna septembrie se anunță noi surprize.

„Noi am început târziu aceste eveniment, dat fiind faptul că OMD Mamaia- Constanța a devenit funcțional din luna iunie și abia apoi, după acte depuse, birocrație, în luna iulie au putut fi organizate concertele. Ne bucurăm că sunt pe placul publicului. Și în luna august vor avea loc concerte, pe care le vom anunța pe parcurs, chiar ne gândim să punem la punct mai mult și partea aceasta de logistică și vom pune afișe chiar în Piațeta Cazino, pentru a fi și mai vizibile. Totodată, vom respecta Festivalul Mamaia care va avea loc în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, deoarece este un festival cu renume, pe care mulți îl așteaptă și astfel vom mai avea noi un concert organizat în primul weekend din luna septembrie a.c.”, a declarat George Măndilă, președintele OMD Mamaia- Constanța.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.