VIDEO. Orban este de părere că PNL Constanța va câștiga Primăria și Consiliul Județean, la alegerile locale

0
315

Premierul Ludovic Orban a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Constanța, joi, 17 septembrie a.c., în stațiunea Olimp despre faptul că este convins că liberalii vor câștiga municipiul dar și județul de la malul Mării Negre, la alegerile locale din 27 septembrie.

Orban a mai spus că este timpul ca în Constanța să dispară administrația pesedistă, de la Mazăre, Stroe și Făgădău: “De Țuțuianu nu spun pentru că a fost dat la o parte de adevăratul baron al PSD Constanța, adică Stroe. A trecut vremea pachetelor când bugetul Constanței era făcut praf pentru niște pachete date bătrânilor pentru voturi”, a mai spus acesta.

Totodată a mai punctat că la alegerile locale trecute Partidul Național Liberal era la un pas să câștige Primăria și Consiliul Județean Constanța:

“Am pierdut Consiliul Județean Constanța la 106 voturi, în 2016, am fost aproape și la Primărie, puteam să câștigăm de atunci. Nu putem să pierdem pe 27 septembrie. Însă Partidul Național Liberal se află pe primul loc în sondaje (…) Trebuie să îi convingem pe români să nu se mai lase minițiți și cumpărați.”

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.