VIDEO. Orban: Ilie Bolojan nu are cum să fie președintele PNL

0
267

Prezent la Constanța, pentru a-și prezenta moțiunea cu care speră să câștige un nou mandat la conducerea PNL, Ludovic Orban a răspuns și colegilor din partid care consideră că Ilie Bolojan ar fi o soluție pentru terminarea războiului dintre liberali.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Focus Press că după aflarea rezultatului alegerilor pentru președinția partidului actualul război dintre liberali se va termina. Mai ales pentru că el va câștiga și în niciun caz nu va căuta să se răzbune.

„Eu pot să vă spun că după ce voi câștiga, acest război va ceda. De altfel, eu încerc să nu duc un război, deși am avut parte de provocări fără precedent, am fost atacat, am fost umilit ca președinte, am fost pus în situații de tot feluri care, de fapt, au afectat și au arătat lipsa de respect a multora dintre colegi față de instituția de președinte al PNL.

Am preferat să tac, am preferat să răspund, rareori mi s-a întâmplat să răspund, numai atunci când am considerat. E o competiție în care unii care s-au plasat de parte domnului Florin Cîțu probabil își imaginează că dacă va pierde Florin Cîțu, eu o să mă apuc să dau cu barda, să nu mai aibă nicio șansă“, a declarat Ludovic Orban pentru Focus Press.

În ultimele zile, numele lui Ilie Bolojan (președintele Consiliului Județean Bihor) a fost vehiculat de către mai mulți liberali ca o soluție pentru ca războiul din interiorul partidului să se termine: acesta să ocupe funcția de premier în locul lui Florin Cîțu (așa cum au susținut inclusiv liderii USR) sau chiar de președinte al PNL, dacă cei doi actuali candidați fac un pas înapoi.

Prezent la Constanța, Ludovic Orban a explicat tuturor că Bolojan nu poate ocupa funcția de președinte al PNL deoarece nu s-a înscris în cursa pentru conducerea partidului.

„Candidaturile s-au depus până în data de 25 ale lunii, avem niște proceduri statutare care s-au derulat și care sunt aproape de final. Dacă domnul Bolojan ar fi dorit să candideze la președinția PNL, sunt convins că ar fi făcut-o“, a precizat Ludovic Orban pentru Focus Press.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.