VIDEO. Palaz susține că actuala administrație județeană i-a omorât proiectele

0
453

Consilierul județean Claudiu Palaz a declarat, într-un interviu acordat Focus Press, că toate proiectele pe care le-a inițiat și le-a derulat în perioada cât a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța au fost blocate de actuala administrație. El va solicita președintelui Mihai Lupu informații despre situația acestora.

În mandatul 2016 – 2020, președintele P.M.P. Constanța, Claudiu Palaz, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a inițiat mai multe proiecte de reabilitare a unor imobile aflate în administrarea C.J.C. Unele dintre ele sunt aproape finalizate, altele sunt încă în perioada licitațiilor, dar ele ar fi fost blocate de către actuala administrație județeană, deoarece îi poartă semnătura.

„Actuala administrație a omorât toate proiectele pe care le-am inițiat cât am fost vicepreședinte al C.J.C., în mandatul trecut. Toate proiectele pe care le-am început și care sunt în derulare au fost îngropate, vezi, Doamne, pentru a nu mă umfla pe mine electoral.

Proiectul cu I.M.L.-ul (sediul Medicinei Legale din Constanța – n.r.) este blocat, nu se mai lucrează la el, deși este aproape terminat, finisat pe exterior, parte din clădire e neterminată, dar s-a oprit.

A fost anulată și licitația, pentru a doua oară, la reabilitarea Teatrului de Vară din Mamaia. Ba, mai mult, umblă vorba că vor să îl demoleze și să facă nu știu ce. Cred că ar fi un dezastru lucrul ăsta.

Sunt curios cu ce vor ieși ei.

Au luat Teatrul Soveja, în ședința de C.J. trecută, și au spus că îl vor amenaja, să facă și ei ceva. Adică nu facem teatrul lui Palaz și am dus banii să facem Teatrul Soveja.

Și proiectul pentru Spitalul de Reumatologie a fost închis“, a declarat consilierul județean Claudiu Palaz, într-un interviu Focus Press.

Acesta a precizat că va solicita, printr-o adresă, informații despre situația acestor proiecte și va solicita continuarea lor. Iar dacă nu există fondurile necesare, Palaz consideră că administrația P.N.L. trebuie să găsească banii, deoarece au promis acest lucru în campania electorală.

„Voi face o interpelare în Consiliul, pentru a ști exact care este poziția față de aceste proiecte care sunt oprite. Voi solicita ca ele să fie continuate. Nu pot spune că nu au bani, doar au spus în campanie că va înflori județul. Și Huțucă a spus că va curge lapte și miere în județul Constanța“, a mai spus Palaz.

Președintele P.M.P. Constanța a ținut să reamintească faptul că vânzarea Cazinoului de către fostul primar Radu Mazăre a fost oprită chiar de el, în perioada în care a ocupat funcția de prefect, iar la acea vreme consilierii P.N.L. nu aveau nicio problemă cu înstrăinarea monumentului istoric.

„Când eram prefect, dacă nu mă opuneam vânzării Cazinoului de către Mazăre și nu făcea demersuri pentru a fi preluat de către Ministerul Dezvoltării, la ora asta Cazinoul era vândut.

Astăzi, au ce reabilita politicienii pentru că eu am oprit vânzarea. Să nu uite că, la vremea când mă băteam cu Mazăre ca să nu vândă Cazinoul, P.N.L. susținea înstrăinarea lui. Ei au votat cu două mâini în Consiliu acest lucru. Ce fac, au uitat și acum vor să taie panglica?“, a susținut Claudiu Palaz.

V.I.

INTERVIU COMPLET:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.