VIDEO. Patronii de cluburi din Mamaia Nord, nemulțumiți din cauza noilor plaje: trebuie să reamplaseze localurile, nu mai pot pune șezlonguri chiar lângă apă, iar clienții au ceva mai mult de mers până la mare

2
24432

Joi, 17.12.2020, ora 11.00, a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral și agenții economici din Mamaia Nord, deoarece cei care au cluburi sau terese pe plajă, trebuie să le demonteze și să le repună la nivel cu plaja, care a fost înălțată. Aceștia sunt nemulțumiți deoarece trebuie să suporte toate aceste cheltuieli și, în plus, pe plajele nou-apărute (în prelungirea celor vechi) nu vor putea pune nici măcar la anul șezlonguri, iar cei care au terase chiar la marginea plajei se tem că unii clienți vor fi nemulțumiți deoarece nu vor mai vedea bine marea când stau pe terasă și au multe alte nemulțumiri.

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral derulează, în prezent, lucrările din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Protecția și reabilitarea părții sudice a litoralului românesc la Marea Neagră, în zona Mamaia“. A început lărgirea plajelor, cu nisip adus în mare, iar în plus acestea au fost înălțate. Așa că, în Mamaia Nord, cluburile și terasele de pe plajă au rămas, acum, sub nivelul plajei.

Agenții economici au fost invitați de reprezentanții A.B.A.D.L. la o întâlnire, joi, chiar pe plajă în Mamaia Nord, iar aceștia și-au exprimat mai multe nemulțumiri cauzate, în principal, de înălțarea plajei. În primul rând, cei care au terase sau cluburi chiar pe plajă, trebuie să le demonteze, pentru ca plaja să fie înălțată și sub ele, iar apoi să le repună pe poziții. Și totul pe banii lor.

În plus, toți au comentat faptul că au fost anunțați abia după ce plaja a fost înălțață, deși reprezentanții A.B.A.D.L. au susținut că i-au notificat de mai multe ori, iar proiectul a fost în consultare publică înainte de a fi depus pentru finanțare europeană, deci toată lumea știa ce urma să se întâmple.

Agenții economici sunt nemulțumiți și deoarece, în 2021, nu vor putea pune șezlonguri și pe plajele nou-create, care nu vor mai putea fi chiar până în apă, iar cei care plătesc pentru șezlonguri vor trebuie să traverseze plajele noi pentru a ajunge la apă, printre cearșafuri.

Despre alte critici ale patronilor cluburilor din Mamaia Nord, în materialul video.

Vom reveni.

V.I.

2 COMENTARII

  1. Ha=ha=ha Le scad burtile manelistilor burtosi daca merg 20m in plus pana la mare. Sunteti penibili asa zisilor patroni. Sper ca nu trantesc iar sandramale pe noilr plaje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.