VIDEO. Percheziții în Mamaia la un dealer de droguri care vindea ecstasy la un festival. Cinci persoane, reținute

0
1926

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 5 persoane, cetățeni străini, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au prins, în flagrant delict, un bărbat, de cetățenie străină, în timp ce vindea 50 de comprimate de ecstasy.

Ulterior, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, în stațiunea Mamaia, fiind descoperite și ridicate 141 de comprimate de ecstasy, 26 de grame de cocaină, 3 grame de ecstasy, 85 de grame de cannabis, 5 grame de ketamină și 2 grame de rezină de cannabis. Totodată, au fost descoperite și ridicate 2.800 de lire sterline, 170 de dolari, 3.500 de euro și 6.000 de lei.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute participanților la festivalul care se desfășoară, în această perioadă, în stațiunea Mamaia.

La sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au fost conduse cinci persoane, în vederea audierii.

Astfel, la data de 30 aprilie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a cinci persoane, cercetate sub aspectul savârşirii infracţiunilor de trafic de droguri risc și mare risc.În cursul zilei de mâine, 1 mai, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă a reținuților, pentru 30 de zile.Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.