VIDEO: Percheziții la hoții de motorină din Constanța. Au furat peste o tonă de combustibil

0
1969

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 7 percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate a fost descoperită o cantitate de peste o tonă de produs petrolier. Doi bărbați au fost reținuți.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi (Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța și Biroul de Investigații Criminale), sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța.

Polițiștii au descoperit 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. Bunurile au fost ridicate în vederea indisponibilizării.

În urma cercetărilor, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

S-au tras focuri de armă pentru prinderea hoților

La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul S.R.P.T. Constanța au surprins, în flagrant delict, mai multe persoane, în timp ce ar fi sustras produs petrolier cu miros specific de motorină din vagoane de tip cisternă, pe raza județului Constanța.

Pentru prinderea celor în cauză, au fost executate 5 focuri de armă, însă bărbații au reușit să scape.

La fața locului au fost identificate un atelaj hipo, un autoturism și un microbuz, precum și 10 recipiente din tablă cu capacitatea de 220 litri fiecare,  încărcate cu produs petrolier. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că ar fi fost sustrasă o cantitate de 7 tone de produs petrolier, în valoare de aproximativ 42.000 de lei.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.