VIDEO. Planurile primarului Florin Mitroi pentru 2021-2027: primărie nouă, bazin de înot, parcări, spital, azil

0
2921

În ședința de Consiliu Local din luna august a acestui an, la Valu lui Traian a fost adoptată strategia de dezvoltare locală 2021-2027. În cadrul unui interviu acordat Focus Press, primarul Florin Mitroi a vorbit despre proiectele care se derulează în comună, precum și despre planurile de viitor cuprinse în strategia de dezvoltare locală.

Conform edilului, vor continua lucrările de asfaltare sau de reparații drumuri, acolo unde este cazul, de reparații la școli, de extindere a rețelei de gaze. “Singurul cartier neasfaltat este zona Afumați; probabil la anul va începe și acolo asfaltarea”, a precizat Florin Mitroi.

“Noi nu ne-am oprit din activitate din 2004. Se lucrează permanent și avem proiecte îndrăznețe”, a mai afirmat edilul, acesta enumerând centura ocolitoare, sensurile giratorii de pe drumul național – despre care a spus că primul se va realiza între Valu lui Traian și Murfatlar -, un parc pe o suprafață de 14 hectare. “Vom avea un bazin de înot, s-a semnat proiectul, mai avem o sală sportivă ca proiect, avem și proiectul unui nou sediu al primăriei, în zona centrală. Asta ar rezolva și problema locurilor de parcare din zona primăriei”, a mai declarat Mitroi, care a adăugat: “Avem în plan și parcări supraetajate”. Totodată, Florin Mitroi a vorbit și despre planul ca în localitate să existe un spital, cât și un azil de bătrâni.

Detalii puteți urmări în VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.