VIDEO. Prefectul Constanței îi cere lui ÎPS Teodosie să nu mai îndrume oamenii pe calea suferinței

0
776

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a dat o replică ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisul, cu privire la încetarea campaniei de vaccinare antiCOVID în toată Europa.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că în România campania de vaccinare antiCOVID nu a încetat niciodată, chiar a înregistrat, în ultima perioadă, o creștere a numărului persoanelor care se imunizează.

„Este îngrijorător că în spațiul public apar declarații referitoare la încetarea vaccinării. Din păcate, aceste declarații se mențin în aceeași linie a incoerenței spuselor unor figuri publice, tocmai acum, în aceste momente dificile, în care cu toții ar trebui să fim preocupați să ne ajutăm și să ne luminăm semenii, nu să îi îndrumăm pe calea întunericului și a suferinței“, a precizat Silviu Coșa cu privire la declarațiile lui ÎPS Teodosie.

Arhipiscopul Tomisului spusese anterior, într-o emisiune a Radio Dobrogea, că: „am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin și a obligativității vaccinului“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.