VIDEO. Președintele CJC, Mihai Lupu, despre proiectul pentru extinderea Delfinariului: „Am scos la licitație, din păcate au fost patru ofertanți și s-au retras”

0
788

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit, marți, 30 mai a.c., la sfârșitul ședintei ordinare, despre proiectul pentru extinderea Delfinariului din Constanța. Luna trecută a fost lansată licitația pentru această inițiativă. Acesta a spus că au fost patru ofertanți, care s-au retras.

Am scos la licitație, din păcate au fost patru ofertanți și s-au retras. Așa sunt lucrurile când pui niște condiții ca să ai un filtru concret și corect, să nu mai pățim ce am pățit. O să reluăm, o să facem o analiză ca să vedem unde am ajuns”, a spus Lupu.

Acesta a vorbit și despre activitatea managerului interimar de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instalat în urmă cu o lună, Ioan Mihai Nache.

În continuare mergem pe formula de organizare a concursului, că ne obligă legea și vedem ce va fi. Până atunci, astăzi, domnul Enache își face treaba cu brio. Cu certitudine, odată cu masterplanul ce va fi făcut acolo și cu implementarea guvernamentale, structurale, să ne apucăm și de Teatrul de Copii și Tineret. Trebuie gestionat totul cu profesionalism”, a spus președintele CJC.

VIDEO:

P.I.

Citește și: Complexul Muzeal de Științe ale Naturii are un nou director interimar – focuspress.ro

CJC a lansat licitația pentru extinderea Delfinariului din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii – focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.