VIDEO. Președintele tineretului PSD din municipiul Constanța susține că nu sunt scandaluri în partid, din cauza alegerilor

0
94
Nicu Lascu

După ce deputatul de Constanța Lucian Lungoci a fost schimbat din funcția de președinte interimar al Organizației Municipale a P.S.D. Constanța, funcția fiind preluată de Ion Dumitrache, alegerile pentru conducerea organizației, stabilite pentru 6 martie a.c. au fost amânate. Până când și de ce, încă nu există nicio declarație oficială în acest sens.

„Gurile rele“ susțin că alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a P.S.D. Constanța nu au mai avut loc din cauza apariției unei noi candidaturi împotriva lui Ion Dumitrache, chiar a lui Lucian Lungoci. Secretarul executiv al P.S.D. Constanța speră, însă, că nu acesta este motivul.

„Am înțeles că au fost amânate din cauza unor mici probleme în desemnarea delegațiilor, alegerea președinților celor 210 organizații locale. Dar eu am toată convingerea că nu au fost probleme în desemnarea și alegerea celor 210 președinți, care votează conducerea locală, îi cunosc pe colegii mei și știu că sunt foarte serioși, și nu aveau cum să greșească în alegerea președinților de organizații locale.

Și eu m-am mirat că s-au amânat alegerile, sper să nu fie din cauza mea și să fie doar o pură coincidență“, ne-a declarat Lucian Lungoci.

Deputatul a declarat pentru Focus Press că a decis să candideze pentru binele organizației, pentru a nu mai exista un candidat unic, așa cum s-a tot întâmplat în P.S.D. până acum.

„Doresc să candidez și eu, în primul rând, pentru binele organizației, să depășim această perioadă: în ultimii ani am avut alegeri cu candidați unici, cu funcția și candidatul. Nu cred că trebuia să existe doar candidatura unei persoane“, a spus Lungoci.

Într-un alt interviu acordat Focus Press, Nicu Lascu, președintele Organizației Municipale de Tineret a P.S.D. Constanța, a declarat că nu există tensiuni din cauza apariției unei a doua candidaturi pentru conducerea organizației constănțene.

„Este democrație în P.S.D. Constanța. Nu e nimic rău că există două candidaturi. Lucian Lungoci și-a anunțat candidatura pe ultima 100 de metri

Nu sunt tensiuni în organizație, absolut deloc, nicio frământare. Sunt multe fake news care au apărut în presă, din păcate.

Momentan, nu există nicio dezbinare, avem ședințe constante. Încercăm să ne formăm cât mai puternic. Pentru că suntem pe un trend ascendent“, a precizat Nicu Lascu.

Președintele Organizației Municipale de Tineret a P.S.D. Constanța, de asemenea unic candidat la momentul alegerilor pentru conducerea tineretului pesedist, îl susține pe Ion Dumitrache. „Consider că acesta este varianta care poate conduce partidul pentru ca în 2024 să câștigăm alegerile pentru primărie.

Și cu Lucian Lungoci vom putea face echipă, indiferent de rezultatul alegerilor, vom continua discuțiile în următoarele săptămâni“, a spus Nicu Lascu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.