VIDEO. Primarul Chițac nu vrea să o primească pe senatoarea Aelenei în audiență: „Jur că nu vă agresez în niciun fel“

0
1474

Cu ocazia unui interviu Focus Press, senatorul AUR de Constanța, Evdochia Aelenei, a precizat că primarul Vergil Chițac nu vrea să o primească în audiență, deși a depus cerere în acest sens. Parlamentarul i-a transmis un mesaj edilului-șef, prin intermediul Focus Press, solicitând o întâlnire și chiar jurând că nu îl va agresa în niciun fel.

„Poate până la sfârșitul mandatului o să reușească să mă primească în audiență. Patru ani de parlamentar poate îmi cunosc și eu fizic primarul, că nu mă primește să îl cunosc.

Am depus cerere de audiență și nu mi se răspunde“, ne-a declarat Evdochia Aelenei, senatorul AUR de Constanța.

Parlamentarul nu vrea să meargă direct la Primărie, fără o programare, deoarece este sigur că nu va fi primit. Și este sigur că Spitalul Clinic de Boli Infecțioase nu va fi redeschis pe 15 decembrie a.c.

„Nu merg la Primărie direct că nu te primește, că este COVID și domnul Chițac a ieșit din acea perioadă de șase luni după boală și îi e frică să nu facă iarăși boala.

Acum nu știu, că nici nu mai are unde să se ducă, spitalul a ars, dumnealui nu face eforturi să repare spitalul. Am înțeles că pe 15 decembrie trebuia să îi dea drumul, dar acolo nu e nicio mișcare, nu știu cum îi dă drumul. La porumbei, nu știu la ce dă drumul, că la spital nu cred“, a susținut senatorul Aelenei.

Membrii AUR s-ar fi implicat în repararea spitalului, dar cererea lor nu a fost aprobată. Deși filiala partidului de la Constanța voia să participe cu voluntari la lucrări. Refuzul a fost motivat de începerea reparațiilor, dar parlamentarul susține că în prezent nu se lucrează la redeschiderea spitalui.

„Noi am lansat o cerere de voluntariat. Să ceară ajutorul și AUR îl va da. Am vrut să facem contracte de voluntariat, numai să ne fi spus, că imediat era pregătiți cu specialiști, cu salahori, cu meseriași, cu ingineri, cu de toate. Eu, personal, mă duceam și căram și roabe, numai să dăm mai repede drumul la spital.

Dar ni s-a spus că nu este nevoie, pentru că s-a semnat, s-a votat în Consiliul Local și au dat drumul la treabă. Dar eu nu văd nicio mișcare pe acolo că m-am tot dus să văd și nu este nicio mișcare. O să mă duc pe 15, să văd dacă se dă drumul“, a precizat parlamentarul Aelenei.

Senatorul AUR este nedumerit de refuzul primarului de a îl primi în audiență, mai ales că au origini asemănătoare și au cam aceeași vârstă. Totuși, Evdochia Aelenei nu renunță și mai speră.

„Nu am nicio comunicare cu domnul primar, nu mă primește, eu nu mă duc agresiv. Eu sunt o femeie, nu poate să îi fie frică de mine.

Chiar îl respect așa cumva, ca și om: a pornit-o de jos, a fost ca și noi. Dintr-o familie săracă, stătea la Tomis 3 într-un apartament, ca și noi, suntem cam și din aceeași generație.

Să ne cunoaștem, nu, ce era dacă primea o femeie parlamentar? Sunt a doua femeie parlamentar din Constanța.

Domnule Chițac, mi-ar face plăcere să ne cunoaștem. Și jur că nu vă agresez în niciun fel“, promite Aelenei.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.