VIDEO. Primarul Tulcei, Ștefan Ilie intenționează să construiască parcări și să modernizeze mai multe străzi

1
2293

Primarul Tulcei, Ștefan Ilie a vorbit în cadrul unui interviu acordat ziarului Focus Press despre construirea de parcări dar și reabilitarea de artere. Mai multe străzi vor fi modernizate. Totodată mai multe artere din județ vor deveni cu sens unic.

Legat de crearea de parcări, primarul Ștefan Ilie a spus că sunt foarte multe terenuri pe care pot fi amenajate parcări, pentru că este foarte mare nevoie de parcări în Tulcea.

Avem legislația privind exproprierea. Am discutat cazul Oreadei privind parcările, era pe atunci Ilie Borojan. A găsit soluția de a face parcări pe locurile de case. La noi nu se ajunge aici. Am licitat pentru construirea de parcări pe un teren dinspre Galați. Nu am găsit străzi intabulate, sau terenul unde să spun că acolo merge o parcare, un spațiu verde. Noi am mers pe teren să căutăm astfel pe locuri și am întrebat, deseori oamenii nu știau al cui e un anumit teren (…) Am găsit locuri înguste, drumuri înguste unde nu există parcări (…) Vom implementa ți străzi cu sens unic, vorbim despre 40 de km de stradă. Principalele artere de străzi ce vor fi reabilitate: Mahmudiei care va intra în realibitare anul viitor, se va schimba piatra cubică și se vor reface trotuarele, Eternității, tot cu piatră cubică.”

L.M.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.