VIDEO. Procurorul Teodor Niță, declarat ”campion” european la Haga pentru activitatea pe linia infracțiunilor de mediu

0
1918

În cadrul Adunării Generale a Rețelei Europene a Procurorilor pentru Mediu (ENPE) organizată la sediul EUROJUST, structură a Consiliului Europei, procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului.

Evenimentul a avut loc la Haga, vineri, 30 septembrie. Procurorul constănțean Teodor Niță a fost apreciat de către cei ce i-au înmânat premiul pentru activitatea sa pe linia infracțiunilor de mediu. Astfel, a fost declarat ”campion european”, fiind lăudat de către Comisia Europeană.

Unul dintre dosarele pentru care s-a evidențiat este cel cu leșurile îngropate la Smârdan, o speță pentru care a fost dat exemplu pe parte de profesionalism, apreciindu-se excelența cu care a acționat în anchetă.

Oficial de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța  este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: La data de 30 septembrie 2022, în cadrul Adunării Generale a Rețelei Europene a Procurorilor pentru Mediu (ENPE) organizată la sediul EUROJUST, structură a Consiliului Europei, domnului procuror Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului.

Premiul decernat procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța confirmă aprecierea și importanța acordată de Consiliul Europei activității desfășurate de procurori în lupta împotriva criminalității ecologice împotriva mediului înconjurător.

Video:

Detalii despre dosarul leșurilor îngropate la Smârdan:

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.