VIDEO. Profesorul Alexandru Rafila a avut o criză de râs după o declarație a lui Nelu Tătaru

0
400

Profesorul specialist Alexandru Rafila a izbucnit într-o criză de râs după ce a fost rugat, în cadrul unei emisiuni televizate să comenteze o declarație făcută de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cîn ceea ce privește situația epidemiei de coronavirus din România.

Acesta, efectiv nu a putut să scoate niciun cuvânt deoarece a început să râdă zgomotos, în momentul în care moderatorul îi citește declarațiile ministrului Sănătății.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. (…)”, a fost prima declarație la care Alexandru Rafila a început să râdă. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, la care Alexandru Rafila a râs. 

La sfârșit Rafila a decifrat cele declarate de Tătaru, dar pe un ton serios.

„Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul ministru”, a spus el.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.