VIDEO. Protest cu câteva coroane mortuare în fața Prefecturii Constanța

1
1758
Protest APAD Constanța

Fermierii constănțeni protestează, în aceste momente, în fața Prefecturii Constanța, deoarece susțin că au fost mințiți de ministrul Agriculturii, Nechita-Adrian Oros, cu privire la măsurile ce vor fi luate pentru sprijinirea agriculturii dobrogene.

Fermierii din cadrul Asociaţiei Producătorilor Agricoli din Dobrogea protestează, joi, 18.02.2021, de la ora 14.00, în fața Instituției Prefectului – Județul Constanța.

Aceștia reclamă lipsa de susţinere a Guvernului, neprimirea despăgubirile promise pentru culturile calamitate, nealocarea de fonduri pentru dezvoltarea sistemului de irigații din Dobrogea, zona cea mai aridă din ţară etc..

De exemplu, fermierii susțin că sumele necesare acordării despăgubirilor promise anul trecut pentru culturile calamitate de secetă nu au fost introduse în bugetul de stat pe anul 2021. Din acest motiv, Asociația Producătorilor Agricoli din Dobrogea au transmis o scrisoare deschisă către toți parlamantarii de Constanța, solicitându-le să se implice în modificarea bugetului la rectificare şi să introducă un amendament prin care să se prevadă sumele necesare despăgubirilor promise fermierilor. 

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Știrile sunt foarte bune.Ce părere au constănțenii despre cum arată orașul ?De ce au fost demontate adăposturile din stații dacă încă nu lucrează nimeni la reamenajări ? Bine că au rămas cutiile alea pe post de bănci.Orasul arată deplorabil.La urma urmei ce au votat unii aia vor primi.Pacat de acest minunat oraș care arată mizerabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.