VIDEO. Răspunsul halucinant al individului prins cu focuri de armă după ce a furat o mașină din Cumpăna: ”Nu aveam cu ce să ajung în oraș”

0
2125

Noi detalii în cazul din data de 21 septembrie, când un tânăr a sustras o mașină din Cumpăna. Au fost urmăriri în trafic, iar oamenii legii au tras focuri de armă. Întrebat de ce a sustras autovehiculul, inculpatul a răspuns că nu avea cu ce să ajungă în orașul Constanța.

Doi polițiști erau în comuna Cumpăna, când au fost sesizați că mașina a fost furată chiar în acea localitate, iar conducătorul auto se îndreaptă spre Constanța.

După aproximativ două minute au observant mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule. S-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.

Vă rugăm să trageți pe dreapta!

Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat niciun semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați. Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:

Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!

Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj.Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efecuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.

Ce a făcut?, a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.

A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.

De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.

Răspunusl a uimit pe toată lumea:

Nu aveam cu ce să ajung în oraș.

Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia poliției. Acum transportul îl are asigurat cu cătușe și flancat, deoarece pe numele său au fost deschise mai multe dosare penale. Felicitări Nicu!Felicitări Cosmin!Felicitări tuturor colegilor de la IPJ Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Precizăm că polițiștii care au participat la intervenție se numesc Cosmin Guicilă și Marian Ciubotariu (zis Nicu).

Video:

L.B.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.