VIDEO. S-au strâns peste 38 de tone de deșeuri din zona centrală a Constanței

0
434

Peste 150 de oameni și 25 de autospeciale au acționat în zona centrală a orașului. S-a măturat, s-au spălat străzile și trotuarele, au fost aspirate frunzele și s-au dezinfectat toate platformele de deșeuri. Igienizate au fost și locurile de joacă și parcurile, dar și toate piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale. S-au strâns peste 38 de tone de deșeuri.

Polițiștii locali au verificat 36 de agenți economici și 7 organizări de șantier. Agenții noștri au aplicat 16 sancțiuni în valoare de 7900 de lei, cele mai multe dintre ele fiind pentru aruncarea deșeurilor în alte locuri decât cele special amenajate.

Astăzi și mâine (18 noiembrie, a.c.) echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa tot în prima zonă de intervenție, cea delimitată bulevardele Lăpușneanu, Tomis, Mamaia și străzile Mihai Eminescu, Bucovinei și Lebedei incluzând Portul Tomis și Piața Ovidiu.

De joi, acțiunea de ecologizare și igienizare se mută în alte cartiere ale orașului, astfel încât nicio stradă să nu fie omisă. Municipiul Constanța este împărțit în 7 zone de intervenție în care echipele de curățenie acționează succesiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.