VIDEO! Scandal cu cuțite pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia

1
14246
Foto cu rol ilustrativ

Trei persoane au ajuns la spital în seara de luni, 5 aprilie, dintre care una înjunghiată, în urma unui scandal care a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Mangalia.

Potrivit primelor informații, în scandal au fost implicate mai multe persoane care locuiesc în zonă. Trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Unul dintre pacienți, care prezenta plăgi înjunghiate a fost transferat la Spitalul Județean Constanța.

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 21.20

„Astăzi, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbați care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alți 2 bărbați.

Cei 5 au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind una stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

VIDEO:

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.