VIDEO Scandalagiu care a băgat în sperieți un bloc întreg, luat pe sus de jandarmi

0
809

Un gălățean a demonstrat că poate schimba ușor buna dispoziție a vecinilor într-o zi liniștită de duminică. Nu s-a liniștit nici după ce jandarmii i-au bătit la ușă și drept urmare a fost luat pe sus.

Supărat de problemele pe care le are în viața personală și la muncă, după ce a consumat alcool, cât să îi dea curaj, un bărbat în vârstă de 34 ani, cu antecedente penale, și-a transformat apartamentul în studio de muzică și ori de câte ori își aducea aminte cât de nedreaptă a fost soarta cu el mai spărgea câteva sticle, pahare și căni în locuință și pe casa scării. Revoltați, vecinii au cerut sprijinul forțelor de ordine.

Dispeceratul Secției 3 Poliție Galați a trimis un echipaj de jandarmerie pentru a reda liniștea locatarilor. Bărbatul nu a fost impresionat de prezența oamenilor legii în fața ușii și a început să spargă din nou sticle și pahare în locuință.

Întrucât exista riscul ca acesta să își producă răni grave, jandarmii au intrat și l-au extras, după care au solicita prezența unui echipaj medical de urgență.

Aventura bărbatului s-a încheiat la Spitalul de Psihiatrie, unde a decis personalul medical să îl transporte, iar jandarmii i-au aplicat o amendă de 800 lei, pentru tulburarea liniștii publice. Cei doi căței aflați în locuință au fost luați de fiul acestuia, care le-a spus jandarmilor că acest comportament este unul obișnuit pentru tatăl său și din acest motiv a fost părăsit de familie. Jandarmeria Galați, cu siguranță, pentru fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.