VIDEO. Stelian Ion, mesaj pentru Vergil Chițac: „Sunt convins că nu va câștiga un al doilea mandat”

0
288

Președintele USR Constanța, Stelian Ion, a vorbit, într-un interviu acordat pentru Focus Press, despre alegerile locale de anul viitor și eventualele candidaturi și alianțe. Acesta a ținut să precizeze, ferm, că dacă va candida, o va face pentru Primăria Constanța și a infirmat orice fel de discuție cu fostul city manager la Constanței, Felicia Ovanesian, în vederea unei colaborări.

Nu voi candida la Consiliul Județean. Dacă voi candida, voi candida la Primărie, nu la Consiliul Județean. Lucrurile acestea nu sunt clarificate. Bineînțeles că am un plan și am niște obiective, dar nu sunt de transmis publicului deocamdată”, a spus deputatul constănțean.

Stelian Ion a punctat faptul că au existat discuții, inclusiv cu Vergil Chițac, la alegerile din anul 2020, astfel încât acesta să renunțe la candidatură, însă fără succes.

„Nu există niciun fel de discuție cu doamna Felicia Ovanesian. Mai mult ca sigur nici nu vor exista. Nu văd. Au existat niște încercări înainte de alegerile din 2020, de apropiere. Am avut, la momentul acela, niște încercări de a discuta și cu domnul Chițac. Am încercat să îl convingem să facem o înțelegere, astfel încât să renunțe la candidatură, să ne sprijine și să găsim o formulă de a merge împreună, într-o formulă câștigătoare pentru Constanța. Nu a fost de acord. A câștigat Primăria, dar nu o va mai câștiga”, a mai spus Stelian Ion.

Președintele USR Constanța este convins că actualul primar al Constanței, Vergil Chițac, nu va mai câștiga un nou mandat.

USR, cu siguranță, va avea un contracandidat puternic pentru Primăria Constanța, cu șanse importante de câștiga Primăria Constanța. Așa că domnul Chițac, probabil va dori să candideze în continuare, dar va avea de furcă. Sunt convins că nu va câștiga un al doilea mandat. Ar fi culmea după toată bătaia asta de joc îndurată de constănțeni, ani de zile, cu șantiere care au fost gestionate extrem, extrem de prost, pornite toate în același timp, fără să fie etapizate, fără să fie supravegheate. După tot praful înghițit și toate condițiile mizerabile în oraș. Aș atinge și punctul salubrizării. Eu nu sunt mulțumit deloc de salubrizarea din Constanța. După toți anii aceștia, Constanța să voteze din nou pe Chițac e ca și cum și-ar semna o condamnare. Noi suntem blestemați în Constanța. Vrem neapărat să fim codașii țării. Vrem să fim ultimul oraș din țara asta, din toate punctele de vedere”, a mai adăugat Stelian Ion.

VIDEO:

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.