VIDEO. Stila Sarafu a făcut circ pe străzile urbei! Cum a pedepsit o tânără pe care o acuză că îl bârfeşte!

0
3454

Stila Sarafu, un constănţean cu un bogat palmares de dosare (anul trecut se declara mulţumit că a încheiat o condamnare cu închisoarea şi explica de ce este în război cu fosta iubită Vica Blochina), a comis-o din nou! Pe reţelele de socializare circulă un filmuleţ cu Stila Sarafu (regizat, se pare, chiar de acesta) în timp ce îi aruncă excremente în maşină unei tinere pe care o acuză că îl bârfeşte.

Filmuleţul a fost realizat recent, iar protagonista este o tânără cunoscută la malul mării, care doar ce servise masa în oraş cu o altă mondenitate tomitană – proprietara hotelului Astoria din Mamaia. Imaginile sunt suficient de explicite, iar Stila Sarafu le-a postat şi la el pe o reţea de socializare, uitând probabil că este recidivist şi că, în cazul unei plângeri, s-ar putea întoarce în penitenciar.

Amintim că Stila Sarafu s-a făcut remarcat în Constanţa pentru scandalurile din lumea interlopă, bătăi şi şantaj, fapte care i-au adus şi condamnări, iar mai nou – pentru dependenţa de jocuri de noroc. De altfel, un celebru dosar iscat anul trecut s-a bazat şi pe o reclamaţie a acestuia. Mai mulţi cămătari au fost călcaţi de mascaţi, printre clienţii respectivilor numărându-se şi Stila Sarafu. Pentru că Stila Sarafu nu le achitase respectivilor datoria, cămătarii i-au confiscat maşina, un Audi evaluat la 30 de mii de euro, şi urmau să îl înmatriculeze cu acte false.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.