VIDEO. Strada din Constanţa cu gropi şi stâlp de electricitate în mijlocul drumului, despre care nu se ştie când va fi asfaltată

1
3327

În municipiul Constanţa sunt multe probleme de rezolvat, iar una dintre ele se referă la infrastructură. Au fost deschise mai multe fronturi de lucru, iar constănţenii sunt nerăbdători să scape de noroaiele de pe strada Ştefan cel Mare, de exemplu, în timp ce alţii amintesc aleşilor locali că nu au văzut asfalt de zeci de ani în cartierele lor.

De data recentă, constănţenii au adus în discuţie şi situaţia străzii I.L. Caragiale, în perimetrul dintre Casa de Cultură și Piața Gorbaciov, care arată „ca după bombardament”.

„În momentul în care plouă, strada, care este plină de gropi, este foarte greu de parcurs. În zonă, mai precis la numărul 45, este situată şi Grădinița Bumblebees, iar pentru părinţi este un calvar acest drum. Eu merg cu copilul acolo, e jale”, a relatat o constănţeancă.

Potrivit femeii, reprezentanții municipalității ar fi răspuns sesizărilor celor afectaţi: „De la primărie ni s-a spus că pe stradă nu se pot întreprinde lucrări de reparații pe carosabil pentru că pe mijlocul străzii de află stâlpi ce aparțin Enel și că primăria a transmis solicitări către Enel privind această situație”.

Contactaţi de Focus Press, reprezentanții Primăriei Constanța au declarat că momentan nu se știe dacă această stradă va fi asfaltată în viitorul apropiat, pentru că nu se știe dacă va fi inclusă în planul de intervenţii pe anul 2022. Tot reprezentanţii primăriei au invitat constănțenii să transmită sesizări pe site-ul oficial al municipalității, sesizari.primăria-constanta.ro.

Referitor la stâlpul din mijlocul străzii, reprezentanţii companiei de electricitate au transmis că nu au primit nicio solicitare din partea municipalității.

“E-Distribuție Dobrogea nu a primit din partea Primăriei Constanța nicio solicitare de relocare de echipamente plasate pe strada IL Caragiale din Constanța. Suntem atenți la nevoile locuitorilor orașului și răspundem cu promptitudine solicitărilor venite în interesul acestora.”

L.M.

1 COMENTARIU

  1. Minciuni ce spun cei din Primărie! De 8 ani depunem memorii personal, ca locuitori ai acestui sector nefericit al strazii. De fiecare data răspunsul este foarte evaziv. Uneori ni se promite ca va fi inclusa in lucrările anului respectiv, alteori ca in anul următor. Treaba cu stâlpii este veche! Am fost in audienta pe vremea celor doi primari anteriori pana la cel mai înalt nivel. Sa facă bine sa se informeze si actualii despre numărul de sesizari depuse. In afara de a ne răspunde cu Rezolvat si Va mulțumim, nu fac un pas in acest sens! Nimeni nu se deplasează sa vadă ororile acestui loc, situat in vecinătatea zonei centrale! Va pot pune la dispoziție oricâte poze edificatoare doriti si, in plus, toate sesizările noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.