VIDEO. Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: “Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși”

0
433
sursa foto: antena3

Un tânăr din județul Alba a fost încătușat după ce a filmat doi agenți de poliție aflați în timpul serviciului. Acesta s-a pus în fața echipajului și le-a reproșat agenților că nu poartă măști de protecție sau mănuși. Toată întâmplarea a fost publicată live pe Facebook.

Scenele s-au petrecut, duminică seară, 21 iunie a.c., pe o șosea din județul Alba, acolo unde tânărul a fost oprit, împreună cu un prieten.

Imediat după ce a fost oprit și polițiștii i-au cerut documentele, tânărul a început să transmită live pe Facebook, scrie bugetul.ro

În timp ce unul dintre agenți complet un proces-verbal de constatare a contravenției, tânărul îi reproșa că nu poartă mască de procție și mănuși.

„E pandemie băieți! E pandemie! Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși”, a strigat tânărul.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3101028559936074&id=100000868802393

La final, tânărul s-a pus în fața mașinii de Poliție și a continuat să transmită live pe Facebook, în timp ce unul dintre polițiști l-a rugat să se dea din fața mașinii pentru a putea pleca.

Tânărul a refuzat să se dea la o parte, motiv pentru care cei doi polițiști au coborât din mașină, au fugit după tânăr și l-au imobilizat.

Dorel Risteiu a revenit cu o filmare live pe Facebook și povestește despre cele întâmplate, conform Antena3.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=577341846519403&id=100027307791434

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Alba a dispus efectuarea de verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul de intervenție al polițiștilor la acest eveniment, precum și cu privire la modul de utilizare a mijloacelor de protecție specifice prevenirii răspândirii noului coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.