VIDEO. Trei bărbați arestați pentru trafic de droguri de mare risc

0
71

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Mehedinți,  împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a trei bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc. 

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au prins, în flagrant delict, 3 bărbați, cu vârste între 25 și 30 de ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce ar fi efectuat operațiuni de întreținere și culegere a unei culturi clandestine de cannabis, din județul Mehedinți.

Ulterior, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți.

Din cercetări a reieșit că semințele și materialele folosite pentru cultivarea culturii de cannabis ar fi fost achiziționate de unul dintre bărbați de pe site-uri de profil, în cursul anului 2021, iar cultura ar fi fost îngrijită de acesta și de un alt bărbat.

În urma acțiunilor au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 7 pastile cu regim special de prescripție, fără rețetă, 20 de plante de cannabis de aproximativ un metru înălțime, 16 plante de cannabis recoltate și ambalate în folie de plastic, precum și materiale folosite pentru ambalarea acestora.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 octombrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinți au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați.

În aceeași zi, Tribunalul Mehedinți a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a unui bărbat de 25 de ani și arestul la domiciliu a celorlalți doi bărbați.

Acțiunea a  beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.