VIDEO. Tudor Duma, unul dintre ”dealerii” lui Vlad Pascu, se filma cu Poliția în casă și afișa o atitudine sfidătoare, inclusiv față de tatăl său: ”Vă arunc secția în aer”

0
2380

Tudor Duma, zis ”Maru”, unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, tânărul șofer drogat care a provocat accidentul rutier mortal din 2 Mai, a afișat tot timpul pe rețelele de socializare o atitudine sfidătoare, chiar și după ce prietenul lui a fost arestat. S-a filmat când a spart depozitul farmaceutic al Spitalului Floreasca, precizând că e ca la el acasă, dar și când era Poliția în casă. Era activ pe rețelele de socializare, precizând că e plin de bani și că nimeni nu poate să-i facă nimic. În plus, făcea în așa fel încât să apară în presă, bucurându-se când filmările sale ajungeau subiecte de știri. Precizăm că și el a fost mai fost prins cu droguri asupra sa și un membru al familiei sale chiar a cerut ordin de protecție împotriva sa.

Tudor Duma a fost săltat de mascați, el fiind cercetat într-un dosar DIICOT de trafic de droguri, ce are legătură și cu Vlad Pascu. Detalii aici: VIDEO. Percheziții la locuința familiei lui Vlad Pascu. Mama acestuia este acuzată că a șantajat martorii. Ambii sunt audiați la DIICOT

Se pare că Tudor, cunoscut ca ”Maru”, se aproviziona cu droguri de la 2 mari dealeri, frați, care comercializau inclusiv în cluburile din Mamaia. Apoi mergea la locuința lui Pascu și se drogau.

Chiar dacă prietenul său a fost arestat pentru că a omorât doi tineri în accidentul rutier din 2 Mai, Maru a continuat să se afișeze pe rețelele de socializare, sfidând cu atitudinea sa.

Ironii pe seama accidentul provocat de Pascu

Băi, care ați făcut accident și ați fugit, să știți că nu vă cheamă Vlad Pascu”, spune el într-un video în timp ce dădea cu piciorul în niște resturi din caroseria unui vehicul.

De asemenea, preciza că este încălțat cu Gucci.

În mai toate clipurile video precizează că e beat și că face ce vrea, că e frumos, plin de bani și șmecher.

S-a filmat chiar și atunci când a spart depozitul farmaceutic al Spitalului Floreasca, pentru a fura droguri. Detalii aici: VIDEO. Momentul în care dealerul lui Vlad Pascu a dat spargerea la farmacia Spitalului Floreasca: “Fur și eu de aici”

Săbii, cuțite – toate aceste obiecte sunt parte din ”arsenalul” lui Maru, pe care nu ezita să le afișeze în clipurile video.

S-a filmat chiar și atunci când Poliția se afla în casă, râzând în hohote.

Clonazepam și canabis, confiscate de la Tudor Duma, zis Maru

Tudor Duma a mai fost prins cu droguri asupra sa, dovadă stând dosarele de pe rolurile instanței de judecată.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de combatere a traficului de droguri, prin ordonanța din data de 13.03.2023, emisă în dosarul nr. 2298/D/P/2022. În temeiul art. 112 alin. 1 lit. f C. pen., dispune confiscarea cantităților de 4,44 g cannabis și 13 comprimate care conțin Clonazepam, ridicate de la intimatul DUMA TUDOR și depuse la Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, conform dovezii seria DCJSEO nr. 811723/06.02.2023”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța din data de 22.06.2023.

Tatăl lui Maru a solicitat ordin de protecție: Poliția a ridicat cuțite și săbii

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 București au emis pe numele lui Tudor Duma un ordin de protecție, la solicitarea unui membru al familiei.

În fapt, instanța a reținut că, la data de 10.10.2022, pârâtul, pe fondul consumului de substanţe psihoactive, l-a îmbrâncit pe reclamant (tatăl – n.r.), apoi, întrucât era necooperant cu organele de poliţie (a blocat uşa locuinţei cu obiecte de mobilier şi asculta muzică la intensitate ridicată) a fost nevoie să fie încătuşat.

Organele de poliţie au ridicat din camera agresorului 7 cuţite cu lamă metalică şi o sabie de 1 metru, agresorul ameninţându-şi tatăl în trecut cu acte de violenţă.

Video:

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.