VIDEO Un bărbat de 63 de ani a murit după ce a fost pus la pământ de forțele de ordine

0
2424

Caz de-a dreptul şocant produs în Piteşti, tras la indigo cu cel al lui George Floyd din Statele Unite ale Americii. Forţele de ordine sunt acuzate că ar fi omorât un bărbat, în vârstă de 63 de ani. Victima ar fi decedat după ce a fost pusă la pământ, iar poliţiştii l-au încătușat, potrivit BZI.ro.

Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a izbucnit un incendiu, iar acesta a refuzat să iasă când i s-a cerut să evacueze clădirea.

Poliţiştii care au sosit de urgenţă la faţa locului l-au scos cu forţa pe bărbat şi l-ar fi bruscat. Cetăţeanul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale.

”Un echipaj de Poliţie trecea prin zonă, în momentul în care a izbucnit incendiul care a avut loc la bucătăria terasei. Chelneriţa care era în interior a ieşit din bar şi le-a cerut ajutorul. Ea ne-a povestit că unul dintre poliţişti i-a luat extinctorul din mână şi a mers în bucătărie să stingă incendiul şi alţi poliţişti au încercat să îl scoată pe bărbat de pe terasă, pentru că era un incendiu în zonă”, au precizat martorii, potrivit sursei citate.

D.A.

Video: Dan Barbu-Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.