VIDEO. Un bărbat zăcea pe trotuar, la doi pași de polițiștii care se interesau de purtarea măștilor la terase

0
1886

Cazul unui bărbat căzut pe trotuar, chiar în centrul Constanței, a stârnit indignare în rândul oamenilor aflați în zonă, mai ales că peste drum de acesta erau mai mulți polițiști locali care ar fi putut să îi ofere ajutor. În schimb, aceștia erau ocupați să verifice dacă oamenii aflați la terasele din zona Tomis Mall poartă măști sau dacă păstrează distanța socială.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, în jurul orei 17:00, în zona pasajului din centrul Constanței. Într-o filmare făcută cu telefonul mobil de către un trecător, se poate observa cum mai multe persoane ”s-au luat” de oamenii legii, pentru a ajuta persoana căzută în stradă, în loc să ”hărțuiască” oamenii aflați liniștiți la terase. În cele din urmă, în urma insistențelor trecătorilor, polițiștii s-au dus la fața locului. Între timp a fost alertat și SMURD-ul, prin 112, care a trimis un echipaj.

Polițiștii locali verificau dacă oamenii poartă măști, iar la un moment dat, cineva s-a luat de ei să lase oamenii de la terase în pace și să se ducă să-l ajute pe bărbatul căzut pe trotuar, care părea a fi în stare de inconștiență”, a declarat, pentru Focus Press, persoana care a surprins întreaga scenă.

Bărbatul, care se vedea trecut de 40 de ani, a fost urcat pe targă și transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Totuși, în urma acestei întâmplări, se ridică un semn de întrebare: e mai importantă acțiunea de verificare a măștilor, în timp ce, la doi pași, un om căzut, poate din cauza unui stop cardiac sau a altei afecțiuni, își poate pierde viața?

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.