VIDEO UPDATE: SCANDAL între indivizi cu apucături de interlopi, la Constanţa: un bărbat a fost împuşcat, altul a fost înjunghiat

0
29598

Scandal pe strada Sălciilor din Constanţa, în zona Km. 4-5! Un bărbat a ajuns împuşcat în Spitalul Judeţean Constanţa, în timp ce un altul a fost înjunghiat în faţa casei sale.

Ce spun oamenii legii:

“În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital. Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare. Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun”.

Update:

Potrivit unor surse neoficiale, scandalul ar fi pornit de la niște mesaje. Mai exact, bărbatul de 38 de ani ar fi conversat cu concubina bărbatului de 33 de ani. Nu cunoaștem natura și conținutul acestor mesaje, însă cert este faptul că, la un moment dat, individul de 38 de ani a pornit în miez de noapte către locuința celorlalți, cărora le-a spart geamurile, iar de aici conflictul a degenerat. Unul dintre cei implicați a ajuns la spital, împușcat, însă cel înjunghiat (căruia i-au fost sparte geamurile casei) susține că nu deține pistol. La fel ar declara și concubina acestuia. Cercetările și audierile continuă!

Update 2:

Persoanele implicate sunt cunoscute în cartierul Km. 4-5, lumea vorbind că ar avea apucături de interlopi. Numele bărbaților implicați în scandal sunt Bogdan Petreanu și Virgil Constantin Pase (poreclit Vira).


Vom reveni cu informații.

Alexandra CUCU, Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.