VIDEO. USR Constanța a prezentat „Cartea neagră a guvernării PSD-PNL”

1
97

USR Constanța a prezentat, joi, 24 noiembrie a.c, în cadrul unei conferințe de presă, „Cartea neagră a guvernării PSD-PNL”, o enciclopedie de peste 200 de pagini a unei guvernări, care, timp de un an, “a reușit să aducă România în pragul unii colaps social și economic”, susține partidul.

La eveniment au participat parlamentarii constănțeni USR, Stelian Ion și Remus Negoi.

Senatorul Remus Negoi a declarat: „În cartea sunt prezentate pe capitole și domenii tot ce s-a întâmplat în acest an. Noi ne-am făcut datoria ca de-a lungul timpului să arătăm că se poate și altfel. În cele nouă luni de zile în care am stat la guvernare am arătat că se poate.”

Cartea aceasta ilustrează într-un mod care ne-a șocat și pe noi. Vă veți uita la cifrele respective (…) se asemănă chiar cu perioada comunistă.

Pe de altă parte deputatul Stelian Ion a spus: „Multă lume a rămas cu impresia greșita ca USR a ieșit de la guvernare. USR a fost îndepărtat de la guvernare. Iohannis ar putea primi premiul Oscar pentru cel mai bun rol pe care l-a interpretat pentru apărarea intereselor românilor și statului de drept. Pe vremea aceea nu puteau face licitații cu BMW-uri pentru prietenii președintelui. Nu avem nici prosperitatea care se promitea pe vremuri. Dezastrul nu se datorează doar cauzelor externe, ci se datorează în mare parte incompentenței guvernanților (…) Am avut niște miniștri foarte slabi, în general impostori.”

Aici este cartea: USR_CARTEA-NEAGRA-A-GUVERNARII_Online.pdf

P.I.

1 COMENTARIU

  1. Remus Negoi tu ești cel mai mare impostor. Ai zis ca ști de abuzurile sexuale din Teatrul Oleg Danovski și nu ai făcut nimic. A venit Daniela Vladescu la tine în birou s-a plâns puțin și le-ai dat efect la balerinii care suferă din cauza ta și a abuzatorilor sexuale din teatru. Rușine REMUS NEGOI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.