VIDEO. Vergil Chițac a explicat de ce nu au început pe rând lucrările de pe bulevarde: „Mai bine să mă înjurați pentru ceea ce fac”

0
263

Primarul Vergil Chițac a vorbit, joi, 24 noiembrie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, despre întârzierile de la lucrările aflate în desfășurare, în municipiul Constanța. Edilul-șef a precizat că dacă bulevardele ar fi fost modernizate cu bani din bugetul local, atunci lucrările ar fi durat zece ani.

Nu puteam să începem lucrările pe bulevarde pe rând. Întâi un proiect, apoi altul, pentru că toate trebuie finalizate pana la sfârșitul anului viitor. Dacă am fi modernizat bulevardele cu bani din bugetul local, ar fi durat zece ani. Mai bine să mă înjurați pentru ceea ce fac, decât pentru ceea nu fac. Știu ca aceste proiecte produc neplăceri. Toate aceste proiecte au probleme în derulare, pentru ca devizele sunt făcute acum trei ani. Am dat antreprenorilor toate ajustările posibile care sunt conform legii”, a spus primarul Constanței.

Acesta a precizat că, în acest moment, sunt întârzieri în cadrul lucrărilor efectuate pe bulevardul Lăpușneanu, în zona centrală, dar și pe bulevardul 1 Mai. Acesta a precizat că firmele sunt conștiente că dacă nu termină proiectele nu vor mai participa la vreo licitație.

„Am avut o ședință săptămână trecută cu antreprenorii, urmează acte adiționale, sunt convins ca vom închide la anul aceste proiecte. Totuși, firmele sunt conștiente ca dacă nu termină aceste proiecte nu vor mai putea participa la nicio licitație”, a spus primarul Vergil Chițac.

P.I, V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.