VIDEO. Viceprimarul Şerif Cîrjali: “Începem programul de schimbare a reţelelor din oraş, alături de RAJA. Mi-e ruşine să spun, dar şi acum se bea apă din ţevi de azbociment”

0
1074

În 2017, actuala administraţie locală din Cernavodă a demarat un amplu program de asfaltare, primele două străzi pe care s-a lucrat fiind Panait Cerna şi Gheorghe Doja. De câteva zile însă, pe strada Gheorghe Doja a fost decopertată o porţiune de asfalt, din cauza unei avarii.

Viceprimarul oraşului Cernavodă, Şerif Cîrjali, a explicat situaţia: “Aici a fost o avarie RAJA la racorduri. Ţeava principală este bună, dar cetăţenii şi-au făcut racorduri dintr-un pexal mai prost şi din cauza acestora a avut loc avaria. Am vorbit cu cei de la RAJA, au intervenit, au decopertat, au pus piatră şi o aducem la forma iniţială”. Conform viceprimarului, în aceste zile urmează ca strada să fie asfaltată la loc.

“Noi, pe lângă cele două străzi, am mai asfaltat în primul mandat 117 străzi”, a mai declarat viceprimarul, care a adăugat că a mai rămas de asfaltat un singur tronson din strada Saint Sebastian Sur Loire, “o stradă cu multe probleme, care nu era intabulată, dar va urma şi aceasta”. “Am asfaltat tot oraşul. Ghinionul nostru este că reţelele au îmbătrânit (…) Reţelele nu au fost schimbate de 60 de ani. Vom începe acum să ne ocupăm de reţele (cele de termoficare – n.r.), alături de RAJA, care a accesat fonduri europene şi se va ocupa de reţeaua de apă şi canalizare. Nu trebuie totul deodată, ci vom lua stradă cu stradă, pentru că cernăvodenii nu vor mult deranj (…) Dacă fiecare primar de după Revoluţie schimba pe câte o stradă aceste reţele, eram gata acum, dar ghinionul a căzut pe capul nostru. Mi-e ruşine să spun chestia asta, dar şi acum se bea apă din ţevi de azbociment, care trebuiesc schimbat. Demarăm programul de reabilitare reţele în circa două săptămâni. Termenul este până la sfârşitul anului”, a mai afirmat Şerif Cîrjali.

A.C., C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.