VIDEO. VICTORIE ÎN INSTANȚĂ. Judecătorii au suspendat Regulamentul privind accesul în Zona Peninsulară

1
10505

Tribunalul Constanța s-au pronunțat asupra cererii de suspendare a Regulamentului privind accesul în Zona Peninsulară, care s-a judecat în urmă cu două zile. Judecătorii Secției ”Contencios administratif și fiscal” au decis să suspende actul normativ atacat.

Instanța a decis admiterea acțiunii prin care s-a cerut suspendarea Regulamentului privind accesul în Zona Peninsulară. Hotărârea nu este definitivă, însă este executorie, în sensul că începând de azi, barierele nu vor mai fi puse în funcțiune și se va permite accesul. Judecarea acestei acțiuni prin, care s-a cerut suspendarea Hotărârii Consiliului Local nr. 294/2021, a avut loc luni, 13 decembrie, însă instanța a amânat pronunțarea pentru azi, pentru a permite reprezentanților Primăriei Constanța, să depună concluzii scrise la dosar.

 În acest interval de timp, Primăria a postat pe situ-ul instituției un anunț prin care aduce la cunoștința publicului proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 294/2021, privind „Aprobarea regulamentului de acces în Zona Peninsulară a municipiului Constanța“.

Precizăm că este cea de-a doua acțiune în instanță privind atacarea Reagulamentului inițiat de Primărie.

De remarcat că Primăria ignoră hotărârea judecătorească, în sensul că nu a emis nicio dispoziție pentru ridicarea barierelor și permiterea accesului mașinilor, în condițiile în care vorbim despre o hotărâre judecătorească EXECUTORIE.

Daniel ALBU

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.