VIDEO. Viitorul consilier local constănțean: Constantin Nicolae

0
199

Consiliul Local al municipiului Constanţa a fost convocat în şedinţă extraordinară, miercuri, 9 iunie 2021, ora 15.00.

La ședința extraordinară a Consiliului Local Constanța au fost prezenți toți aleșii locali. Aceasta a fost condusă, pentru început, de secretarul general al municipiului, Georgiana Gospodaru, deoarece Adriana Câmpeanu a demisionat.

Ordinea de zi: 

1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință; iniţiator: primar Vergil Chițac

Consilierul local P.N.L. Costin Avătavului a avut un amendament, pentru ca mandatul viitorului președinte de ședință să fie de doar o lună, cât ar mai fi avut Adriana Câmpeanu până la alegerea unui nou președinte de ședință.

Amendamentul a fost aprobat cu 24 de voturi pentru, 1 împotrivă și 1 abținere.

Viceprimarul Ionuț Rusu l-a propus pe Costin Avătavului ca președinte de ședință a Consiliului Local Constanța, pentru o lună.

Proiectul a fost adoptat cu 26 de voturi pentru.

Din acest moment, ședința a fost condusă de consilierul local P.N.L. Costin Avătavului.

2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al doamnei Adriana-Teodora Câmpeanu și vacantarea locului de consilier local deținut de aceasta; iniţiator: primar Vergil Chițac

Proiectul a fost adoptat cu 26 de voturi pentru.

Conform listei de candidați ai P.N.L. Constanța la alegerile din septembrie 2020, viitorul consilier local va fi Constantin Nicolae, președintele Organizației Municipale de Seniori Constanța.

Bogdan Huțucă, Nicolae Constantin și Siegfrid Mureșan

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea  gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termică prin SACET către societatea Termoficare Constanța S.R.L.; iniţiator: primar Vergil Chițac

Proiectul a fost adoptat cu 26 de voturi pentru.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.