VIDEO. Viorica Dăncilă:„ M-aș întâlni cu mare plăcere cu domnul Făgădău”. Președintele NOI nu a confirmat vreo posibilitate ca fostul primar să se înscrie în partid

0
288

Președintele partidului NOI (Națiune Oameni Împreună), Viorica Dăncilă, a spus, duminică, 29 ianuarie a.c., în cadrul unui interviu pentru Focus Press, că nu a existat vreo discuție în legătură cu o eventuală sosire în partid a fostului primar al Constanței, Decebal Făgădău. Cei doi au luat masa împreună, în primăvara anului trecut, la un local din centrul Constanței.

„Nu a fost o discuție, nici domnul Făgădău nu și-a exprimat această opțiune, nici noi nu am discutat despre acest lucru. Domnul Făgădău a auzit că noi venim în Constanța și a spus dacă dorim să luăm prânzul împreună. Ne-am întâlnit, ne-am amintit de anumite situații din timpul în care dumnealui era primar, iar eu eram premier. Nu am mai discutat, dar să știți că m-aș întâlni cu mare plăcere cu domnul Făgădău sau cu alți colegi pe care i-am apreciat. Nu știu dacă domnul Făgădău mai dorește sau nu mai dorește să facă politică. Acest lucru ține de opțiunea domniei sale. Noi nu o să forțăm niciodată lucrurile”, a spus Viorica Dăncilă.

Fostul premier a precizat că s-a înțeles foarte bine cu Decebal Făgădău, la fel cum s-a înțeles și cu alți primari din țară.

„Ne-am înțeles foarte bine, m-am înțeles foarte bine cu foarte mulți primari pentru că încercam să îi sprijin cât mai mult, îmi dădeam seama că, de fapt, sprijin comunitatea și că proiectele nu sunt pentru proiectele lor personale, ci pentru cele ale comunității”, a mai adăugat Dăncilă.

Context:

În luna aprilie a anului trecut, Viorica Dăncilă s-a aflat la Constanţa, unde a stat de vorbă cu fostul primar al Constanţei, Decebal Făgădău. Cei doi au luat masa împreună. Atunci, Decebal Făgădău nu a confirmat o eventuală intrare în partidul condus de Viorica Dăncilă. „ Doar am luat masa împreună”, a spus fostul primar al Constanței.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.