VIDEO. Virginia Uzun, despre provocarea de a face un test antidrog toți candidații la Primăria Eforie

0
492

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie, a lansat recent o invitație către toți contracandidații ei pentru a face un test antidrog. Această idee a pornit din discuțiile pe care aceasta le-a avut cu cetățenii din Eforie.

Astfel, în cursul zilei de marți, 15 septembrie, a.c., Virginia Uzun și candidatul PER, Boșogeanu Dumitru s-au prezentat la un laborator de analize din incinta Spitalului Județean Constanța pentru a efectua testul antidrog.

Am pornit acest demers din câteva considerente pragmatice, de ordin moral și social. Unul dintre pericolele majore pentru viitorul societății îl reprezintă consumul de droguri, de substanțe stupefiante ori anabolizante. Personal, consider că drogurile și consumul de stupefiante trebuie combătute prin toate mijloacele pentru a nu ucide viitorul copiilor noștri, pentru a nu ucide viitorul unei comunități. În discuțiile cu cetățenii, purtate cu prilejul caravanei mele „Vin la voi ca să v-ascult“, mulți dintre aceștia mi-au sugerat că ar fi foarte bine ca toți candidații să facem testul antidrog, pentru ca există, la nivel local, suspiciuni în acest sens. Plecând de la aceste discuții, mie mi s-a părut cât se poate de rezonabil să lansez această provocare. În fond, suntem în campanie electorală. Dorim ca cetățeanul să ne acorde încrederea lui, să ne voteze, practic să pună destinele localității în care trăiește în mâinile noastre, și pentru acest lucru trebuie să aibă încredere în discernământul, în logica și în abilitatea noastră managerială.”, a declarat Virginia Uzun.

Declarațiile complete le puteți asculta în materialul VIDEO!

Comandat de PSD filiala Constanţa

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.