VIDEO. ”Vrăjitoare” duse la audieri de polițiști. Cărțile de TAROT nu i-au putut ține la distanță

0
706

Cine nu a văzut sau auzit vreodată de vestitele ”vrăjitoare”, ”ghicitori” sau ”practicante ale magiei albe”, care percep sume de bani pentru a prevesti viitorul, pentru a lega sau dezlega cununii sau pentru a vindeca impotența la bărbați? Ei bine, polițiștii le-au vizitat și ei, nu pentru a afla ce le va rezerva viitorul sau pentru a afla cine va fi următorul ministru al MAI, ci pentru a le lua la întrebări cu privire la aceste preactici ilegale.

Patru persoane, două femei, ”ghicitoare”, și doi bărbați, probabil ”magi”, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pentru audieri. Nu au mai învârtit cărțile de TAROT, nici ghiocul nu le-a putut salva atunci când au fost puse să dea cu ”subsemnatul” în legătură cu înșelarea mai multor persoane, începând cu luna aprilie a.c. și până în prezent. Mai exact,  mai multe persoane, români și străini, ar fi fost prejudiciate prin aceste practici, valoarea fiind estimată la peste 100.000 de euro.

Victimele ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul on-line. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri susceptibile a face obiectul activității infracționale.  Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. De remarcat că, pentru un asemenea prejudiciu, nici ”Mama Omida” și nici ”argintul viu” nu le mai poate sări în ajutor și vor trebui să răspundă penal.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.